AJOC Nieuws Chersonissos: Uitgaan en zonnebaden

Chersonissos: Uitgaan en zonnebaden

cherso

Chersonissos is een van de populairste toeristische bestemmingen op Kreta. Het heeft een lang zandstrand met kristalhelder water, vele restaurants en bars om uit eten te gaan, winkels waar u souvenirs kunt kopen om mee naar huis te nemen en ook allerlei watersporten die worden aangeboden! Het centrum van de stad is vol leven met mensen die rondlopen en genieten van de zon en de zeelucht tijdens hun vakantie.

Chersonissos is een populaire bestemming voor vakantiegangers, en het is gemakkelijk te zien waarom. De stad heeft prachtige stranden uitgestrekt langs de kust met tal van dingen te doen tussen slokjes mimosa of zonnebaden op een strand de hele dag lang! Als je uitkijkt naar je volgende reis deze zomer, lees dan verder want ik heb wat nuttige informatie verzameld die je moet helpen de planning soepeler te laten verlopen dan ooit tevoren 🙂

De zonbestemming in Griekenland

De beste plaatsen om te bezoeken tijdens uw volgende vakantie zijn Chersonissos in de zomer en Mykonou Gialos of het eiland Hydra wanneer het sneeuwt. Voor wie zon, zandstranden met kilometers lang kristalhelder water wil, zullen deze plaatsen niet teleurstellen! Bovendien is er in de buurt genoeg te winkelen als u moe wordt van al die zonneschijn (niet dat we het iemand kwalijk zouden nemen)!

Ik hoop dat deze informatie nuttig genoeg was, dus doe jezelf een plezier: pak wat zonnebrandcrème in- want vakanties duren niet eeuwig 😉

Starbeach

Starbeach in Chersonissos is een bekende en populaire bestemming voor de zomer. Hier draaien DJ’s de hele dag door, er zijn ligbedden beschikbaar (3 euro per dag) waar je van de warmte van je lichaam op kunt genieten terwijl je het rustig aan doet tot zonsondergang; toegang tot dit strand is gratis dus vergeet niet hierheen te komen! Er is ook een overvloed aan activiteiten zoals bungeejumpen, dat extra kost maar elke cent waard zal zijn als het verprutst wordt want als we zeggen “bungy jump”, waar denk je dan aan?

Uitgaan

In het hart van Chersonissos, vindt u “Hof Van Holland”. De Nederlandse club is toegankelijk voor iedereen die van een leuke sfeer en goede muziek houdt.

Met zijn lange boulevard langs het water vol met bars en disco’s is het geen wonder dat dit gebied bekend is geworden als een uitgaanscentrum voor mensen uit heel Griekenland.

Het is altijd een goed idee om uit te gaan en wat plezier te hebben met vrienden. Gelukkig zijn er veel verschillende plaatsen waar men uit kan kiezen zoals de grotere clubs of disco’s waar je een sfeer van opwinding zult vinden naast geweldige muziek.

Tips voor de vakantie

Denk buiten de doos als het gaat om het krijgen van gratis drankjes. Loop met een groep vrienden naar binnen, en doe alsof je niet echt geïnteresseerd bent in hun aanbod- maar wees niet zo overtuigend dat ze om meer geld vragen! Als dit niet werkt, probeer dan de prijzen laag te onderhandelen of probeer het een keer; er zal niets ergs gebeuren ook al is er in het begin geen succes (in feite leiden deze kansen soms tot betere deals).

Als je de opdringerige proppers zat bent, knoop dan een gesprek met ze aan, zodat ze zich als je beste vriend gaan gedragen en genereuzere aanbiedingen gaan doen.

Als een eenzame cocktail je op gang brengt in dit koude seizoen of wanneer dan ook, dan hebben we enkele tips om die te krijgen zonder al te veel geld uit te geven! Als er maar 1 persoon is die zijn eigen drankjes kan kopen voordat aangeschoten vrienden alles verpesten – dan zijn wij dat in ieder geval niet;-)

The Star Beach is een geweldige plek om te feesten op woensdag- en zaterdagavond. Je kunt die avond ook gratis tequila, barbecuevlees met alles erop en eraan krijgen! Het is ook een gelegenheid voor mensen om hun talenten te laten zien in een aantal leuke activiteiten zoals wet t-shirt wedstrijden of bungy jumpen. Wat we sterk aanbevelen om te doen met zo min mogelijk kleding aan, want laten we eerlijk zijn: het zou zo veel langer duren als je echt volledig gekleed zou zijn 😂

Ben je moe na het uitgaan en heb je geen zin om terug te lopen naar je appartement? Aarzel dan niet! Neem de taxi voor een snelle rit. Ze zijn niet duur; slechts €6 per persoon of 8 euro als er in totaal 4 meerijders zijn, wat veel goedkoper is dan de bars waar drankjes meestal rond de 10 dollar per stuk kosten (Heineken kost hier ook minder). En wie houdt er niet van om op een bepaald moment van de avond een paar biertjes te pakken op een krukje bij een paar straatlantaarns terwijl je naar de mensen kijkt die buiten voorbij komen voordat je samen naar huis gaat…of apart misschien 😉

Wilt u een uitstapje naar Heraklion? De bus kost € 2,40 p.p., en het is voorbij voordat je het weet! Je kunt de makkelijke route nemen met onze handige bussen die vanaf de meeste appartementencomplexen door de hele stad rijden – controleer gewoon eerst of er een bus beschikbaar is op jouw locatie (en vergeet ook de gratis pendeldiensten niet).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post