AJOC Nieuws De beste tips om het meeste uit uw festivalervaring te halen!

De beste tips om het meeste uit uw festivalervaring te halen!

festival

De beste tijd van het jaar is bijna hier. Het is festivalseizoen! Festivals zijn een geweldige manier om plezier te maken, te ontspannen en te genieten van het gezelschap van je vrienden. Maar als je het meeste uit je ervaring wilt halen, zijn er bepaalde dingen die je voor, tijdens en na het evenement moet doen. We hebben al deze informatie voor je op één plaats verzameld, dus lees deze tips door voor het te laat is!

Neem een herbruikbare waterfles mee om geen plastic flessen te hoeven kopen.

Neem een warme deken mee om op te zitten, niet alleen omdat dat comfortabeler is, maar ook omdat je dan niet nat wordt als de grond modderig wordt.

Zorg ervoor dat je telefoon volledig opgeladen is en dat je genoeg opslagruimte hebt voor al je favoriete nummers! Je wilt niets missen terwijl iedereen om je heen danst als een gek.

Vergeet niet: zonnebrandcrème en zonnebril zijn twee items die altijd van pas komen op elk evenement! En ze zijn perfect als je van plan bent om wat foto’s van je festivaloutfit te maken voor je naar huis gaat

Profiteer van elke seconde door te dansen met degene die toevallig naast je staat of doe zelfs mee aan een geïmproviseerde dance off met vreemden aan de overkant van waar je ook staat/zit.

Zoek van tevoren het tijdschema van de evenementen op van optredens die je wilt zien.

Plan van tevoren welke podia je wilt bezoeken, noteer de tijden van je favoriete artiesten en zorg dat je er op dat tijdstip bent. Zo hoef je de beste acts niet te missen!

Boek indien mogelijk een hotelkamer of logeer bij vrienden die in de buurt wonen, zodat je na een vermoeiende dag muziek luisteren gemakkelijk weer terug kunt komen. Onthoud: ook al zijn festivals heel leuk, ze kunnen snel overweldigend worden als je geen tempo aanhoudt. Dus zorg goed voor elkaar en drink altijd genoeg water! Draag comfortabele schoenen en kleding waarin u zich gemakkelijk kunt bewegen, maar die toch stijlvol zijn. Neem je eigen eten mee – er is geen tekort aan opties op festivals als deze!

Er zitten vast tips tussen die je kunt gebruiken. We hopen dat je veel plezier hebt op het aankomende festival seizoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post