AJOC Nieuws Extravagant nachtleven in Parijs

Extravagant nachtleven in Parijs

Veel mensen romantiseren het idee van leven in Parijs, maar hoe is het echt? Op een dag besloot ik het zelf uit te zoeken. De stad was in het echt niet zo romantisch; er waren geen Eiffeltorens te zien en de straten waren vuil. Er hing een sfeer over deze plek die me ongemakkelijk liet voelen. Maar toen de avond begon te vallen, begon alles te veranderen.

Parijs is een stad van de liefde, en met zijn vele romantische plekjes is dat zeker waar gebleken. Maar waar moet je heen als je lekker wilt eten, maar ook een geweldige avond in de stad wilt hebben?

Lekker eten in Parijs

Parijs is een van de mooiste steden van Europa, maar het is ook duur. Gelukkig zijn er budgetvriendelijke opties zoals Pizza Pino op Champs-Elysées waar je een pizza voor minder dan tien dollar kunt krijgen! Als je niet van kraanwater houdt of als geld geen probleem is, vraag dan eerst naar karaffen d’eau voordat je iets anders bestelt – die krijg je meestal gratis als je in het buitenland eet (en soms zelfs fleswater).

Stap uit bij metro Saint Michel en maak een wandeling door de Rue de la Bucherie. Je zult versteld staan van de verscheidenheid aan restaurants die in dit kleine straatje voor toeristen verborgen zitten en waar ze hun best doen om je met heerlijke etensprijzen naar binnen te lokken! Een plek die de moeite waard is om te bekijken is ijswinkel Amorino – ze hebben een aantal unieke smaken die nergens anders op aarde te vinden zijn (denk aan met chocolade bedekte kersen!).

Een van de beste plekken om te eten in deze kleine straat is La Mère Clément. Ze hebben een scala aan heerlijke dingen op hun menu, en het is zeer redelijk geprijsd! Als u op zoek bent naar meer ruimte dan zij bieden, ga dan naar de wijk Les Halles, waar veel goede traditionele Franse restaurants zijn, waaronder mijn persoonlijke favoriet Au Chapon Fin (dat al sinds 1874 bestaat).

Uitgaan

Parijs is een stad die zoveel te bieden heeft. Of u nu op zoek bent naar coffeeshops, dansclubs of gewoon een schilderachtige en ontspannende plek – er is iets op het lijstje van elke reiziger! Hier zijn mijn top picks.

Duplex: Een trendy club waar de rijke mensen van Parijs komen. Gelegen in een zijstraat vlakbij Arc de Triomph kunt u ook bowlen en daarna feesten in 2bis Club! Er zijn elk weekend verschillende zalen open met live muziek voor iedereen die dat wil- allemaal inbegrepen in je entreeprijs of voor 12 uur als je van tevoren hun eigen flyer online afdrukt (15-20 euro).

Le Players: Wat is er met die nieuwe tent die net in de stad is opgedoken? Het lijkt meer een EDM club, maar ze draaien alleen maar popmuziek. En dan is er dat ding waar mensen €10 betalen om hun oren te laten opfrissen door een speciale soundtrack! Wat kan er misgaan?

Latin Corner: 27 Rue de la Huchette, metro Saint Michel (lijn 4) Als je ervan houdt om heerlijke cocktails geserveerd te krijgen door halfnaakte mannen in korte, strakke broeken en je bent ’s nachts op stap? Deze Latin Corner bar is waar het is. Voor slechts €20 bij aankoop van een drankje zorg je ervoor dat je avond goed begint! De drankjes zijn altijd overvloedig, dus er zal hier nooit een ontevreden serveerster rondlopen. Kijk alleen uit voor degenen die extra aandacht willen van onze knappe barman service van keuze terwijl ze hun zelf opgelegde happy hour prijzen speciaal voor negen uur ’s avonds drinken

Showcase: Een van de duurste clubs in Parijs, maar het is elke cent waard. De prachtige club onder Pont Alexandre III heeft een geweldige sfeer en je kunt er voor 01:30 met een online gastenlijstabonnement gratis naar binnen! Anders moet je 15-20 euro betalen om binnen te komen. Je zult er slechts 5 euro aan drankjes uitgeven, dus vergeet ook je goedkope bier niet – met 8 euro per drankje koop je meestal een van hun tapflessen (afhankelijk van). Waarschijnlijk draaien ze een soort van Tech House of minimale Techno.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post