AJOC Nieuws Voor, tijdens en na het uitgaan

Voor, tijdens en na het uitgaan

uitgaan tips

Uitgaan is heel leuk, maar uitgaan kan ook stressvol zijn. Deze blog post geeft je een aantal tips voor het gaan op een plezierige avond in de stad! Ten eerste, zoek de perfecte outfit die bij je stemming en persoonlijkheid past. Vervolgens, krijg al je haar en make-up gedaan om er op je best uit te zien! Tot slot, vergeet de veiligheid niet – het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt voordat je uitgaat, voor het geval er iets gebeurt terwijl je aan het feesten bent of naar huis gaat. Als je deze stappen volgt als je uitgaat voor een avondje met vrienden of op een date night met iemand, dan zal het van begin tot eind van een leien dakje gaan.

Waarvoor ben je daar? Naar de plaatselijke disco of pub gaan en de hele nacht dansen is leuk, maar hoe zit het ervoor als het gewoon een paar vrienden zijn die samen ergens naartoe gaan. Wat moeten we doen? Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat hebben nog een geweldige tijd zonder het krijgen van een kater!

Voor dat je gaat stappen

Ken je dat gevoel als je met je vrienden samenkomt voordat je uitgaat? Het is zoveel leuker om uit te gaan als iedereen in de stemming is. Om in de stemming te komen, maak je thuis iets lekkers klaar, zoals wijn of cocktails (of bier!) En vergeet niet dat de laatste ronde pas om middernacht is!

“Hé, jij! Heb ik je verteld over de regel ‘niet te veel drinken’? Die wordt meestal genegeerd door mensen die morgen in de klas spijt hebben van hun daden. Daarom werd er vroeger zo weinig aandacht aan besteed.”

Uitgaan om te drinken is heel leuk, maar het is niet voor de zwakkeren onder ons. Je wilt er goed uitzien en je er klaar voor voelen, zodat je avond vlekkeloos verloopt! Een paar tips die ik heb zijn: draag meer make-up dan normaal (je hebt waterproof mascara nodig) of gebruik zelfs anti-aging producten op de dag ervoor als een extra bonus…

Meiden

Hallo daar! Je vraagt je misschien af wat een gave huid is. Nou, het antwoord is simpel: als je teint niet zo stralend of gaaf is, dan is het tijd voor wat foundation en blush op die jukbeenderen boven op ons voorhoofd met lichte oogschaduw die ons genoeg kleur geeft, maar niet te veel zodat we er niet eng uit gaan zien (we zijn allemaal wel eens in de verleiding gekomen door die smokey eyes). Met Google kun je gemakkelijk vinden welke kleur het beste past bij bruine ogen – of nog beter – waarom probeer je niet iets fels? Hoe dan ook, parfum ruikt altijd lekker, wie het ook draagt – en na een uur of twee zijn de meeste geuren toch weer verdwenen.

Jongens

Make-up is niet voor je gedaan. Een goede dag- en nachtcrème kunnen je huid mooier maken, maar er is ook gezichtsscrub dat ervoor zorgt! Twee keer per dag wassen werkt ook goed – er gaat niets boven ten minste twee keer achter elkaar wassen voor een grondige reiniging of om van puistjes af te komen voordat ze weer de kop opsteken. Als het haar geen probleem is, vraag dan eens rond welke stijl het beste staat bij iemand met een donkere huidskleur, want we weten allemaal dat zwarte vrouwen een natuurlijke schoonheid hebben! Ruik lekker door verstandig parfum op te doen (maar overdrijf niet)

Tijdens het avondje uit

Misschien heb je deze keer geluk en brandt het licht. Je kunt niet zomaar naar een plek gaan met je nummer ervoor… daar heb je iets speciaals voor nodig! Kies dus zorgvuldig voordat je je in een onbekend gebied begeeft, anders loop je het risico gepakt te worden door agenten die tegenwoordig maar al te snel op schijnbaar onschuldige voorbijgangers neerstrijken (en ze spelen niet aardig).

Gezichten zijn onbetaalbaar, maar stijl ook…

Wat kun je verwachten van een avondje uit?

Die knappe jongen of dat knappe meisje van de vorige keer komt deze zaterdag weer. Het is niet meer dan normaal om dan iets te verwachten, maar maak je geen zorgen over de regels van hoeveel flirten je is toegestaan. Maak gewoon een leuke tijd en zie wat er gebeurt! Oogcontact is belangrijk bij dit soort interacties dus gebruik het goed door regelmatig in hun ogen te kijken terwijl je een boeiend gesprek houdt dat hen geïnteresseerd zal houden om verder met je te praten zoals elke minuut breed glimlachen; uiteindelijk zullen ze eerst het oogcontact verbreken als ze nog niet betrokken genoeg zijn wat enig inzicht geeft of hij/zij mij leuk vindt (wat ja impliceert). Geen verwachtingen? Op die manier kan er in ieder geval niets misgaan – heel goed advies inderdaad!!!

Het is altijd belangrijk om plezier te hebben en sociaal te zijn. Het maakt niet uit of je single, in een relatie of getrouwd bent – uitgaan kan de avond nog leuker maken! Een praatje in je favoriete bar met vrienden is geweldig om bij te kletsen terwijl je je van alle zenuwen ontdoet; maar dansmuziek zal ook die feel-good chemicaliën in onze hersenen zo veel sneller doen afgaan dan wat dan ook zou kunnen! Er is echt niet één soort dansen dat iedereen opwindt (hoewel salsa misschien beter werkt), zolang mensen maar weten hoe hun partner om hen heen beweegt als ze samen nieuwe dingen uitproberen.

Na het stappen

Je wilt morgen toch niet blut zijn? Je weet niet zeker of het een goed idee was toen de barman ons vertelde dat we dronken konden worden en toch geld konden verdienen. De volgende dag zal niet leuk zijn zonder geld in je zak of eten voor het avondeten, want laten we eerlijk zijn- wie heeft er tijd na de hele nacht uit te zijn geweest?! Dus pak dat eerste drankje nu er nog cocktails op de tap staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post